Rakentaminen nyt

Keskuspuhdistamon rakentaminen aloitettiin vuonna 2018 ja tavoitteena on, että uusi jätevedenpuhdistamo otetaan käyttöön vuonna 2024. Hankekokonaisuuteen kuuluu jätevedenpuhdistamo Sulkavuoressa, siirtoviemärit ja kaksi pumppaamoa. Tarkempaa tietoa rakennushankkeesta löytyy kohdasta hankekuvaus. Karttasovelluksesta löydät käynnissä olevat rakentamiskohteet. Työmaakohteen nimen saat näkyviin klikkaamalla symbolia. Tarkemmat työkohteen tiedot saat näkyviin klikkaamalla sivun vasemmassa laidassa olevasta listasta alueen nimeä.

 

 


 

Partola – Härmälänoja

ELY-keskus, Pirkkalan kunta ja Tampereen kaupunki parantavat ajoneuvoliikenteen, jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden liikennejärjestelyjä Tampereen ja Pirkkalan alueella Sarankulmassa ja Partolassa. Samassa urakassa Tampereen Seudun Keskuspuhdistamo Oy asennuttaa kaksi vierekkäistä paineviemäriä Partolan ja Härmälänojan väliselle osuudelle. Suurin osa paineviemäristä asennetaan nykyisen kevytliikenneväylän alle.

Käynnissä on 2 x 800 mm:n paineviemäreiden asennustyöt osana yhteisurakkaa. Työt on aloitettu juhannusviikolla ja kohde valmistuu alkuvuodesta 2020. Tarkempia tietoja liikennejärjestelyistä ja töiden etenemisestä ELY-keskuksen sivuilla: https://www.ely-keskus.fi/web/ely/-/rakennustoiden-aikaisia-liikennejarjestelyja-sarankulmassa-ja-partolassa-pirkanmaa-

Urakoitsija: GRK Infra Oy

Yhteyshenkilö: Sami Immonen (GRK Infra Oy), p. 050 414 7236