Rakentaminen nyt

Keskuspuhdistamon rakentaminen aloitettiin vuonna 2018 ja tavoitteena on, että uusi jätevedenpuhdistamo otetaan käyttöön vuonna 2024. Hankekokonaisuuteen kuuluu jätevedenpuhdistamo Sulkavuoressa, siirtoviemärit ja kaksi pumppaamoa. Tarkempaa tietoa rakennushankkeesta löytyy kohdasta hankekuvaus. Karttasovelluksesta löydät käynnissä olevat rakentamiskohteet. Työmaakohteen nimen saat näkyviin klikkaamalla symbolia. Tarkemmat työkohteen tiedot saat näkyviin klikkaamalla sivun vasemmassa laidassa olevasta listasta alueen nimeä.

 

 


 

Partola – Härmälänoja

ELY-keskuksen, Pirkkalan kunnan ja Tampereen kaupungin yhteisurakassa parannettiin ajoneuvoliikenteen, jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden liikennejärjestelyjä Tampereen ja Pirkkalan alueella Sarankulmassa ja Partolassa. Samassa urakassa Tampereen Seudun Keskuspuhdistamo Oy asennutti kaksi vierekkäistä paineviemäriä Partolan ja Härmälänojan väliselle osuudelle.

Työt ovat päättyneet. Keskuspuhdistamon osalta työt aloitettiin kesäkuussa 2019 ja kohde valmistui helmikuussa 2020. Urakassa asennettiin kaksi rinnakkaista 800 mm halkaisijaltaan olevaa siirtoviemäriputkea (PE PN10 SDR17) 600 metrin matkalle.