10.5.2016

Tampereen kaupunki ja Tampereen Seudun Keskuspuhdistamo Oy järjestävät yhteistyössä ulkoilmatapahtuman tulevan keskuspuhdistamon alueella Sulkavuoressa sekä Vihilahden ympäristössä tiistaina 17.5.2016 klo 12-20 välisenä aikana. Tarkempi aikataulu selviää alla olevasta kutsusta. Molemmissa kohteissa on tarjolla pientä virvoketta. Sulkavuoressa on lisäksi makkaragrilli kuumana noin klo 17:30-19:00 välisenä aikana.

Molemmissa kohteissa järjestetään kaksi opastettua kävelykierrosta. Kävelykierrosten kartat ovat kutsun liitteenä ja karttoihin on merkitty kierrosten tapaamispaikat. Halukkaat voivat osallistua myös molemmat kohteet yhdistävään pidempään kierrokseen. Pidemmälle kierrokselle suosittelemme aikataulun vuoksi siirtymille polkupyörää, mutta myös reippaasti kävellen ehtii. Reitin pituus on noin 8 km sisältäen molemmat kävelykierrokset ja siirtymät alueiden välillä.

Maastopäivä järjestetään säästä riippumatta, varauduthan säänmukaisella varustuksella ja hyvillä jalkineilla!
Kierrokset eivät ole esteetömiä ja Sulkavuoren kierros sisältää paikoin jyrkkää ja vaikeakulkuista maastoa.

Tervetuloa mukaan ulkoilemaan ja tutustumaan keskuspuhdistamohankkeeseen!

KUTSU