Aluetiedotteet

Rakentaminen

Keskuspuhdistamon rakentaminen aloitettiin vuonna 2018 ja tavoitteena on, että uusi jätevedenpuhdistamo otetaan käyttöön vuonna 2025. Hankekokonaisuuteen kuuluu jätevedenpuhdistamo Sulkavuoressa, siirtoviemärit ja kaksi pumppaamoa. Tarkempaa tietoa koko hankkeesta löytyy kohdasta hankekuvaus.

Alla olevalta kartalta näkyy työmaiden sijoittuminen ja alustava aikataulu. Siirtoviemäritöitä pyritään yhdistämään muihin mahdollisesti samanaikaisesti käynnissä oleviin rakennus- ja kunnostustöihin, joten joitain osia voidaan toteuttaa jo kartalle merkittyjä vuosia aiemmin.

Ympäristöseuranta

Ympäristöseurantajärjestelmästä löytyy mm. louhintasuunnitelma, tietoa louhinnan etenemisestä, louheen ajoreitit ja seurannan havaintopisteet (melu, tärinä ja pohjavesi).

Linkki suositellaan avattavaksi Google Chrome -selaimella.

Lyhyt ohje järjestelmän käyttöön: EMO-käyttöohje (pdf)

Tekstiviestipalvelu

Sulkavuoren ja Vihilahden lähialueiden asukkaat voivat tilata tekstiviestipalvelun, jolla saa ilmoituksen seuraavasta räjäytyksestä noin 20 minuuttia aikaisemmin.  Viestipalvelun voi lopettaa koska tahansa vastaamalla tekstiviestiin siinä annettujen ohjeiden mukaisesti.

Viestipalvelun saa käyttöönsä syöttämällä matkapuhelinnumeronsa alla olevaan kenttään. Valitse sitten  Vihilahti tai Sulkavuori tai molemmat sen mukaan minkä työmaan räjäytyksistä haluat saada ilmoitukset.

Ennen 17.4.2020 tehdyt tilaukset on liitetty Sulkavuoren tekstiviestipalveluun.