29.5.2018

Sulkavuoren keskuspuhdistamon työmaa-alueella alkaa tiistaina 29.5.2018 ilta- ja yötyöt klo 17:30–03:00. Tällä halutaan varmistaa alueurakan pysyvän aikataulussa.

Töihin kuuluu kaivuu- ja kuljetustyöt Sulkavuorelta Hylliniitynkadun meluvalliin ja Postitorvenkadun ja Särkijärvenkadun kulmaukseen rajautuvalle välivarastoalueelle. Ilta- ja yötyöt jatkuvat arviolta viiden viikon ajan. Työt päiväaikaan jatkuvat normaalisti. Ilta- ja yövuoron vahvuuteen kuluu yksi kaivinkone ja kolme kuorma-autoa.

Illalla ja yöllä tehtäviä töitä tehdään vain poikkeustilanteissa erikseen pyydettävällä luvalla rakennuttajalta ja ympäristönsuojeluviranomaisilta. Ilta- ja yötyöt eivät vaadi käytännössä poikkeustoimenpiteitä kesän valoisana aikana, johon myös merkittävimmät maanajotyöt ajoittuvat. Syksymmällä Ilta- ja yötyöt vaativat tehostettua valaistusta työskentelyalueella. Tämä toteutetaan käytännössä työalueelle sijoitettavilla valomastoilla ja pitämällä työkoneiden majakat päällä kaikissa tilanteissa.